Ventilatiesystemen: uw garantie op frisse lucht

Voldoende verluchten of ventileren is noodzakelijk voor uw gezondheid, uw comfort en het vermijden van vochtproblemen. Bij een goed geïsoleerd en luchtdicht huis is mechanische aan- en afvoer van de lucht aan te bevelen. AVS Service raadt in de meeste gevallen ventilatiesystemen met warmterecuperatie aan, het zogenaamde D-systeem.

Wat is een bypass?

Onze ventilatiesystemen worden indien gewenst voorzien van een bypass klep. Dankzij deze klep kan u automatisch de warmteoverdracht tussen de lucht binnen en buiten uitschakelen. Hierdoor blaast u de verse buitenlucht rechtstreeks in de woning. Vooral in de zomer kan dit een voordeel zijn omdat de buitenlucht 's nachts dan vaak koeler is dan de lucht in de woning zelf.

Thermisch en akoestisch comfort

Het materiaal van de ventilatiesystemen is van de hoogste kwaliteit. Ook hier is het belangrijk dat u optimaal kan genieten van een gezonde lucht in een tochtvrije en geluidsarme omgeving. Een goede ventilatie moet immers niet enkel de toevoer van verse lucht en een optimale vochtigheid garanderen, ze mag ook geen storend geluid voortbrengen.

Comfort is en blijft op alle vlakken belangrijk voor AVS Service. We werken voor ventilatiesystemen dan ook samen met topmerken als SanutalRenovent, Systemair en Aeropulmo. De keuze voor 1 van de 3 hangt af van uw specifieke wensen en de technische vereisten van de installatie.

Naast ventilatie kan u bij AVS Service ook rekenen op een snelle en correcte service voor airconditioning en luchtreinigers. Mocht u nog vragen en opmerkingen hebben, aarzel dan zeker en vast niet ons te contacteren.

Bumaco Kempen (vroeger: AVS Service) - Saffierstraat 5/unit 14 - 2200 Herentals - België - info@bumacokempen.be - T: + 32 14 24 25 10

RPR Antwerpen, afdelding Turnhout - BTW BE 0871 062 671