Koelwagen huren regio Kempen | AVS Service

Een frisse pint of heerlijk glas champagne? Ze smaken op hun best als ze ijskoud geserveerd worden. En dat is niet altijd evident als u een feestje of evenement op locatie organiseert. Speel daarom op veilig en huur een koel- of vriesaanhangwagen van AVS / Bumaco. 

Reserveer een koelaanhangwagen

Een koel- of vriesaanhangwagen van AVS / Bumaco: onmisbaar op elk feestje

Een feestje, receptie of communie bij uw thuis of op locatie? Met een koelaanhangwagen van AVS / Bumaco blijven uw frisdranken ook écht fris - zelfs bij 30 graden en meer. Onze wagens zijn 9 of 12 m³ groot en uitgerust met een koelcapaciteit die het volume ver overschrijdt. Zo zijn uw dranken en voedingswaren in geen tijd koud. 

U haalt de koelaanhangwagen eenvoudig op het afgesproken moment bij een van de Bumaco-vestigingen en krijgt er een verlengkabel van 10m bij. Zo kunt u onmiddellijk aan de slag. Al wat u nodig hebt, is een stopcontact van 230 volt.

Huurtarieven van onze koelwagens*

​Type 1 (9m³)

  • Weekend / midweek : € 150
  • Maand : € 495

Type 2 (12m³)

  • Weekend / midweek : € 215
  • Maand : € 695

Wenst u een koelaanhangwagen te huren voor een langere periode? Wil u meer informatie over onze tarieven en koelwagens, of over de rest van ons verhuuraanbod?

Neem eens een kijkje op de algemene verhuurpagina van Bumaco of neem contact met ons op.

Bumaco Kempen (vroeger: AVS Service) - Saffierstraat 5/unit 14 - 2200 Herentals - België - info@bumacokempen.be - T: + 32 14 24 25 10

RPR Antwerpen, afdelding Turnhout - BTW BE 0871 062 671