Zonnepanelen laten plaatsen? Reken op installateur AVS Service

In de wereld van groene technieken houdt AVS Service voor u de vinger aan de pols. Daarom kunt u bij ons naast ecologische warmtepompen, ook zonnepanelen laten plaatsen. Omdat warmtepompen nu eenmaal elektriciteit verbruiken, is de combinatie van beide technieken optimaal. Zo helpt AVS Service u om uw woning energiezuinig te verwarmen.

De beste merken

U wil zonnepanelen laten plaatsen? Dan hecht u uiteraard belang aan het rendement. In de markt van fotovoltaïsche zonnepanelen, de panelen die elektriciteit opwekken, is er een zeer ruim aanbod. Voor u maakte installateur AVS Service een selectie op basis van kwaliteit, vermogen en prijs. Daarom bieden we u onder andere BENQ, YINGLI en PANASONIC aan.

Omvormers van SMA

In een netgekoppeld fotovoltaïsch systeem is de inverter of omvormer het hart van uw installatie. Dit toestel zet de gelijkstroom opgewekt door de zonnepanelen om in wisselstroom die kan gebruikt worden of op het net kan gestuurd worden. AVS Service kiest resoluut voor omvormers van SMA. Hoge kwaliteit is gegarandeerd.

Nog vragen? Onze installateurs staan u graag bij met advies om zonnepanelen te laten plaatsen. Contacteer ons

Bumaco Kempen (vroeger: AVS Service) - Saffierstraat 5/unit 14 - 2200 Herentals - België - info@bumacokempen.be - T: + 32 14 24 25 10

RPR Antwerpen, afdelding Turnhout - BTW BE 0871 062 671