Onderhoud van uw airco of warmtepomp? Reken op AVS Service

Het onderhoud van uw airconditioning, warmtepomp- en ventilatiesystemen is een van de belangrijkste factoren voor een optimaal rendement en een lange levensduur van uw installatie. Wacht dus niet om uw verkoelingssysteem te laten herstellen of schoonmaken. De prijs van een onderhoudsbeurt verdient u meteen terug door een lagere energiefactuur.

Onderhoudscontract

Als u dat wenst, biedt AVS Service u een onderhoudscontract voor uw airco of warmtepomp op maat: volgens de eisen van uw installatie, aan een minimale en vaste prijs. Want goede afspraken maken goede vrienden.

Bovendien zorgen we ervoor dat uw koelsysteem altijd voldoet aan de huidige normen. Zo werd de wetgeving recent verscherpt voor installaties die meer dan 2,39 kg koelmiddel bevatten. Onder de voorwaarden:

  • Moet er jaarlijks een verplicht onderhoud en een lektest uitgevoerd worden door een bevoegd installateur.
  • Moet er een logboek aanwezig zijn voor elke installatie. Dit hebt u ontvangen bij de opstart van de installatie. Indien u er geen heeft, kunnen wij er 1 voor u opstellen.
  • Mogen enkel gecertificeerde koeltechnische bedrijven werken aan de installatie uitvoeren. AVS Service voldoet aan deze voorwaarden.

Contacteer ons

Is uw airco of warmtepomp aan een onderhoud of herstelling toe? Bel ons dan op. Uw oproep wordt altijd beantwoord, uw aanvraag zo snel mogelijk behandeld. AVS Service laat u niet in de kou of de hitte staan.

Bumaco Kempen (vroeger: AVS Service) - Saffierstraat 5/unit 14 - 2200 Herentals - België - info@bumacokempen.be - T: + 32 14 24 25 10

RPR Antwerpen, afdelding Turnhout - BTW BE 0871 062 671